Hjulia, huller om buller

Alla inlägg den 19 februari 2011

Av Julia - 19 februari 2011 13:00


  


...vi har fått mjukmat *svansdansar*. Det händer så sällan eftersom Smulans mage brukar protestera. Men idag fick vi det vid 10-tiden och än mår vi jättebra!

Matte behövde nog inte diska fatet vi fick det på för vi lämnade den lika fint som innan hon la upp maten på den. Jättegottis var det! Vi fick oxfärs i gele mums!!! 

Jag vet att det finns mer i kattongen, hoppas att matte serverar det som är kvar ikväll. Fast lite tveksam är jag nog för de ska äta kyckling, som är så gott själva till middag. 


Vi har fint och soligt, men kallt, matte säger att det är -6,2 grader ute, men vi har varit ute i rastgården och hälsat på solen lite i alla fall. Nu ska vi sova en stund.    Natti-natti!


Mjauis  Amanda-Bus

Av Julia - 19 februari 2011 07:45


  


...det är nästan lika kallt som när det var kallast, idag visar termometern -24,7 grader   . Det känns genast på något sätt inne också trots att det är lite drygt +20 grader. 

Ibland undrar jag om denna långa och kalla vinter någonsin tar slut. Men det gör den som det alltid gör, fast visst känns det lite vemodigt just nu medan der är så kallt och så snörikt,


Igår kom maken som vanligt och hade med sig allt jag bad om (som alltid   ). Jag fick bananer och en stor påse med apelsiner. Han köpte bröd, pålägg, en plastkorv med marmelad och Lätta.

Vi hade en djupfryst pizza Mexicana (hur det nu stavas   ) i frysen och den tog vi fram, förbättrade lite med lök och mozarella och åt till:

kvällens underhållning

  

DCI Tom Barnaby och DS Ben Jones

Den här gången skulle polisgänget ut i skogen och "leka", lära "känna" varandra på "riktigt", vilket Barnaby var så lagom förtjust i. innan liken började dyka upp och avbröt förbrödningen till den stroppiga "Chefens" förtret.

Detta avsnitt hade vi missat också (om)när den gick på TV. Kul med "nyheter".


Idag har vi inga måsten, utan vädret får avgöra vad vi ska hitta på. Jag gör väl det som jag alltid gör. Sitter vid datorn, lyssnar på bok. Om vi ska se nån film får maken bestämma. Det finns kanske nån sportsändning också, jag har inte sett tablån än. Skidskytte gillar vi skarpt!


Nu är det lika bra att jag börjar sätta på théet, jag behöver lite frukost. Ha en fin vinterdag!


   /Julia

Presentation


Mina (p)älsklingar
Smulan sitter upp och Amanda ligger ner.

Klockan är:

Klicka på tassen på olika ställen å se vad som händer!

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28
<<< Februari 2011 >>>

Dagens väder

MATA HAMSTERN! Klicka nånstans i bilden, så ramlar en matkula ner som den äter upp!

Fyrbenta vänner

Bloggvänner

Kattlek *fniss*

Fråga mig om du vill veta nåt :)

2 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Tassa in å skriv en rad

Jag på "Fejjan"

Vänner som har hälsat på


Skapa flashcards