Hjulia, huller om buller

Alla inlägg den 28 juli 2010

Av Julia - 28 juli 2010 08:15


  


... mulet, men ganska varmt 17,9 grader. Det spås regn på eftermiddan i östra delar av landet. Vi får väl se...


Jag har sovit gott inatt, för att inte råka ut för kramp tog jag ett piller innan jag la mig. 


Igår försökte jag boka 2 resor med färdtjänsten på datorn, som vanligt, men det gick inte, bokningen brakade ihop. Jag fick konstiga felmeddelanden gång på gång. Till slut ringde jag. Efter 1½ timme och prat med 4 olika personer fick jag rätsida på det hela. Jag blir så  , varför ska jag behöva sitta i telefonkö varje gång jag blir kopplad till "nån annan" ???


Jag vägrade att ringa bokningen, dessa människor sitter nån stans i Baltikum, talar dålig svenska och har usla kunskaper om sverige och storstäderna, i mitt fall Sthlm. De kräver en gatuadress och husnummer till ställen som inte har det. Vårt landställe till exempel. Eller till ställen som alla förare vet adressen till. Skansen, operan, kända hotell med flera.

Det löste sig till slut, men varför ska det behöva fungera så uselt. Färdtjänsten i Sthlm har fått mycket kritik, varför blir det ingen ändring?


Jag är skonad, just på grund av att jag bokar mina resor via nätet, mina problem uppstår just när nätbokningen brakar ihop, det har bara hänt 1 gång det måste jag säga och bara det fungerar är jag nöjd, men det finns många utan tillgång till internet som måste prata med bokningen. De råkar ofta ut för att beställda bilar inte kommer, kör till fel adresser osv. Jag har hört att några har fått samtalet avbruten på grund av att bokningen släng på lurem mitt i samtalet. De har inte "tid" att vänta tills man har talat färdigt. Ja, ja... så länge nätet fungerar är jag nöjd.


Idag blir det inte heller många knop, vi lär fördriva tiden med samma saker som igår. Lite spel, lite ljudbok och lite TV. Men först frukost.


    /Julia

Presentation


Mina (p)älsklingar
Smulan sitter upp och Amanda ligger ner.

Klockan är:

Klicka på tassen på olika ställen å se vad som händer!

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6
7
8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Dagens väder

MATA HAMSTERN! Klicka nånstans i bilden, så ramlar en matkula ner som den äter upp!

Fyrbenta vänner

Bloggvänner

Kattlek *fniss*

Fråga mig om du vill veta nåt :)

2 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Tassa in å skriv en rad

Jag på "Fejjan"

Vänner som har hälsat på


Ovido - Quiz & Flashcards