Direktlänk till inlägg 5 februari 2011
...större delen har gått med matlagning och bakning... fast inte hos oss utan på TV.
Himmel så duktiga konditorerna var... Vilka fantastiska tårtor de gjorde, otroligt. Det värsta var att det såg så enkelt ut, men jag vet att jag aldrig skulle kunna göra det som de gjorde.
Jag är mer för mat och matlagning. Jag klarar mycket nu, men absolut inte allt jag vill laga. Jag orkar helt enkelt inte stå så länge som jag behöver och maken ska inte behöva tillbringa sina lediga helger vid spisen, medan jag sitter och dirigerar-kritiserar allt.
Han är otroligt duktig ändå, men jag vill ju så gärna göra det själv. Jag älskar att laga mat, synd att jag inte kan stå så länge (än), men jag har gett mig den på att träna så mycket jag kan.
Middagen idag blir en kycklingsrätt
med bland annat purjolök, såsen är smaksatt med lite ädelost
och hela härligheten lagad i ugnen.
Vi har använt kycklinglår för vi gillar den biten bäst, inte så torrt som filé, utan mycket saftigare. De har vi brynt och kryddat, gett dem lite färg, stekt purjon mjuk i lite olja, saltat och pepprat i med allt i en ugnsäker form. Hällt över matlagningsgrädde blandat med lite ädelost.
Till detta kommer vi att äta pressad potatis och en enkel sallad.
S M A S K E N S !!!
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ||||
7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | |||
14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | |||
21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | |||
28 | |||||||||
|