Hjulia, huller om buller

Alla inlägg den 16 januari 2011

Av Julia - 16 januari 2011 15:30


  


...till en grå, regnig och mild söndag, termometern visar 6,2 grader utanför gavelfönstret. Gårdagen spänderades med deckare i långa rader.


Förra veckans Morden i Midsomer DVD var ju nr 60 i serien och innehöll bland mycket annat Tom Barnaby's dotter Cully's bröllop med Simon. Jag var tvungen att leta rätt på avsnittet där de träffades. Det var film nr 55, som handlade om ett gammalt rockband. Så vi tittade igenom alla 5 avsnitten fram till bröllopet. Pust... det var länge sedan vi såg dem och det var roligt att se dem igen, men att se så många filmer på raken var en smula jobbigt, men i brist på annat var det kul ändå. Avsnitt 59 och 60 såg vi igen idag till frukosten och lunchen.


Nu har maken åkt och förhoppningsvis inhandlat del 61 av Kommisarie Barnaby's äventyr. Den ser vi fram emot att se kommande fredag. Han är duktig och tjuvkikar inte på den under veckan. Jag skulle nog inte kunna hålla mig. Jag är alldeles för nyfiken  för att kunna låta bli.

Rolig är också den bakomliggande historien förutom morden och deras lösning. Det är lika med Inspector Lynley Mysteries, det finns en röd tråd som fortsätter avsnitt efter avsnitt. Ganska typiskt i engelska deckarserier, tror jag. I alla fall dessa två serier är så.


Nu har jag definitivt nåt roligt att titta på varje fredag med min älskling efter middan. Jag har bestämt mig för att se alla avsnitt i Morden i Midsomer från början i veckorna när jag är ensam. Kanske en film om dagen om jag känner för det, jag får se. De är ju roliga och sevärda deckare. Men först ska jag läsa dagboken som jag nämnde här  i mitt förra inlägg.


  /Julia 

Presentation


Mina (p)älsklingar
Smulan sitter upp och Amanda ligger ner.

Klockan är:

Klicka på tassen på olika ställen å se vad som händer!

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Januari 2011 >>>

Dagens väder

MATA HAMSTERN! Klicka nånstans i bilden, så ramlar en matkula ner som den äter upp!

Fyrbenta vänner

Bloggvänner

Kattlek *fniss*

Fråga mig om du vill veta nåt :)

2 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Tassa in å skriv en rad

Jag på "Fejjan"

Vänner som har hälsat på


Skapa flashcards