Hjulia, huller om buller

Alla inlägg under oktober 2009

Av Julia - 29 oktober 2009 07:45


  


...till en härlig höstmorgon! Temperaturen ligger på 3,2 grader och solen skiner för första gången på länge. Härligt.

Natten var inte så kul däremot. Jag gick och la mig vid niotiden, men kunde inte somna... jag hade så ont i min högra hand, den är jag jätterädd om för min vänstra fungerar inte så bra efter stroken.


Hur jag än försökte så värkte den. Till slut gick jag upp strax före midnatt och tog en Dexofen. Efteråt släppte värken så pass att kunde jag somna. Jag har sovit gott och vaknade stel, som vanligt. Jag har lite ont efter den rejäla sjukgymnastiken, men jag ska göra om programmet idag också. Det kändes bra, fast jag blev rätt trött efteråt.Men allra först frukost. 


Purrfect day   /Julia

Av Julia - 28 oktober 2009 18:24


Råttskrälle 1  


...på jakt inatt. Råttskrället sitter ju fast i igloon och hur jag än gör så får jag inte loss den! Så jag gick ut i rastgården för att spana på levande musebusar. Det finns ibland nån som är inne där som jag kan ta. Förra gången var det en näbbmus jag fick tag på, men dom smakar    , så den fick matte. Inatt däremot fick jag tag på en vanlig mus! Jag smög in med den, för att inte väcka matte! Och jag gjorde nåt som jag aldrig gjort tidigare! Jag åt upp halva, jag satt lääänge och vaktade den, så Smulan inte skulle ta den biten som var kvar, men hon bara nosa liiite och fnös åt min delikatess och gick för att äta torrisar istället. När matte vaknade och fick se min halva mus, så slängde hon den  ... Dumma matte!!! 


Jag måste nog gömma dom bättre nästa gång! Matte tog en bild i alla fall innan, så alla kan se!

  


   /Amanda-Mössens skräck



Av Julia - 28 oktober 2009 15:51


Onsdag bergådalbana  


...har gått. Jag har tränat och lär få träningsvärk imorrn, men den värken är possitiv. Musklerna gör ont för att jag har jobbat med dem. Idag har jag bara tagit två alvedon efter träningen. Dessutom har jag ätit "ordentlig" lunch, inte bara thé och smörgås. Jag stekte några skivor falukorv och åt brunabönor till.

Det hade varit godare med bacon eller fläsk till, men jag hade bara falukorv, så det fick gå. Det var faktiskt gott och räcker mer än väl imorgon också.


Nu ska jag lyssna på bok och lösa korsord. Ha en mysig eftermiddag!


    /Julia


Av Julia - 28 oktober 2009 07:50


Morrn m Julia  


...jag har sovit gott = är jättestel, men har inte lika ont som igår. Skönt!

Vädret verkar bättre, men det är kyligare, min termometer visar +4,6 grader. Det är ljusare och det finns blåa gluggar i himlen, så hoppet om solsken idag finns! Så mysigt, för solen har lyst med sin frånvaro i många dagar!


På min agenda finns träning. Jag måste köra ett rejält pass idag. Min kropp behöver det. Igår blev det inte mycket alls och musklerna försvagas snabbt. Men först frukost! Återkommer.


Have a nice day    /Julia

Av Julia - 27 oktober 2009 21:01


Tisdag  


...idag har jag haft en dålig dag. Haft ont i stort sätt hela dagen. Jag har levt på smärtstillande hela dagen, vilket är mycket ovanligt. Oftast behöver jag bara ett par alvedon och sen är det bra, men idag har jag även ätit Dexofen en receptbelagd värktablett som kombinaras med alvedon.

Nu har jag duschat och ska sooova.


   

 /Julia

Av Julia - 27 oktober 2009 07:39


  


...till en mulen, regning och blåsig tisdag, terometern visar 7,3 grader. Jag har ont idag och är jättestel.

Har sovit jättebra och börjar vänja mig vid att då jag sover gott (tungt?) är jag stelare än annars.


Min agenda är tom denna vecka. Rätt skönt att inte ha något inbokat. Jag ska läsa färdigt en blogg om en liten flicka. Jag har ca 6 månader kvar till dagens datum. Mamma skriver i hennes namn, sen hon föddes 2005, hon är 4 år nu och bloggen är annorlunda. Så det är massor att läsa. Men jag läser bloggar som är intressanta alltid från början!


Nu är det hög tid för thé och rostad fullkonrsbröd. Théet jag valde idag är en smaksatt svart thé med skogens bär. Jättegott.


Purr-fect day    /Julia

Av Julia - 26 oktober 2009 20:52

...efter en lång dag så ger jag mig. Hörs igen imorrn! Ha en mysig måndagskväll vänner!



   /Julia

Av Julia - 26 oktober 2009 18:52


  


...dagen har bara försvunnit - POFF - borta. Jag har inte gjort så många knop, bara suttit och läst bloggar på andra bloggsidor. Flera av dem har handlat om barn med cancer.

Konstigt egentligen, när man har läst en så hittar mar så många fler. En länk som hänvisar till en annan och så vidare. Flera av dem är mycket hoppfulla och handlar om barn som har besegrat cancern och anses friska, just nu i alla fall. De har inte fått återfall på flera år och därför ser framtiden bra ut för dem.


Nu ska jag koppla av med film nr 2 om Harry Potter 

  

 

Ha en mysig kväll!!!

Presentation


Mina (p)älsklingar
Smulan sitter upp och Amanda ligger ner.

Klockan är:

Klicka på tassen på olika ställen å se vad som händer!

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Dagens väder

MATA HAMSTERN! Klicka nånstans i bilden, så ramlar en matkula ner som den äter upp!

Fyrbenta vänner

Bloggvänner

Kattlek *fniss*

Fråga mig om du vill veta nåt :)

2 besvarade frågor

Senaste inläggen

Tidigare år

Arkiv

Kategorier

Sök i bloggen

Tassa in å skriv en rad

Jag på "Fejjan"

Vänner som har hälsat på


Ovido - Quiz & Flashcards